Tetoválás eltávolítás
2018. május 23. írta: Balance Tattoo and Beauty

Tetoválás eltávolítás

Tetoválás eltávolítása


Néhány alapvető dolog, hogy könnyebben érthetővé tegyem a folyamatot. 
 

A tetoválás elkészítése során a hét bőrréteg alá az irhába bekerülő festékréteg egy masszív felületet képez, ami nem változik így teljes mértékig tartós képi megjelenést eredményez. A festék komponensei a színes anyagoknál különböző fémek oxidjaiból készülnek. Mivel nem szerves anyagok így a szervezetünk az összefüggő mérete miatt nem tisztítja ki

Tehát van festékünk az irhában.  

Sokszor hallottuk, hogy  a tetoválással nem szabad szoliba menni nem érheti víz, nap stb. mert kikopik kifakul... 

Igen ezek a mondatok aranyosak a tetoválásuk szépségéért aggódóktól, de alaptalan félelmek. Amennyiben ilyen egyszerű lenne eltüntetni mindenkit elküldenénk egy tízalkalmas szolárium bérletet venni és hajrá volt nincs tetkó.

De ez nem segít. Miért is? 

A festék ugye mint írtam a szarurétegben a hét bőrrétegünk alatt helyezkedik el. A szolárium és  a nap a bőrrétegeinkben lévő pigment állományt aktiválja és barnulunk le. A barna bőr a festék fölött van, így mint a koszos üveg nem engedi át a szaruban lévő festék színét. Ezáltal halványabbnak látjuk de az ott van. Végérvényesen örökre beékelődve. 

Tehát valami más kell....

Jelenleg két eljárás létezik a vegyi eljárás egy intenzív maró hatású krém segítségével ami csak vegyszer és roncsol tehát nem igazán kennék ilyet a bőrömre. A másik megoldás az Q kapcsolt ND Yag lézer. 

A lézerről:


A lézer gép egy intenzív erejű fényenergiát bocsájt ki egy lézer diódán keresztül amit a kezelőfej végén különböző szűrökkel kontrollálnak.A lézer fénye egy villantással behatol a bőrbe a szűrőnek köszönhetően pontos mélységbe ahol az energia a festék rétegben elnyelődik. Ez az elnyelődés végeredménye hogy a festék pigmentek szétrobbannak és apró mikronnyi méretté alakulnak. Lényegében ennyit csinál a lézer. Most jön a páciens mikroszférájának a dolga. A szétrobban festéket a testünkben lévő falósejtek kb két hét alatt felfedezik és elkezdik tisztítani. Eddig azért nem tették vagyis csak kis mértékben mert túl nagy volt a felület. Most viszont hozzáférnek és örömmel lakmároznak a festékből. Ezt követően a nyirok és méregtelenítő rendszerünkön keresztül a festék kiürül a testünkből. Ez történik a lézer hatására.

Mennyire eredményes?

Eredményes, teljesen eltüntethető a tetoválás. De !!! nem azonnal és nem egy kezeléssel. Ez egy folyamat amit mint mondtam a testünk végez, a lézer ezt lehetővé teszi. A kezelések száma  függ attól milyen mennyiségű festéket tetováltak be, és azon is milyen mélyen, intenzíven.  Minél sötétebb annál több energiát bír elnyelni így könnyebben beindul a folyamat mint pl egy piros tetoválásnál. Függ attól a szervezetünkben a bőrünk milyen sűrűségű és milyen aktív a méregtelenítő rendszerünk.  De egy biztos az eltávolítás elvégezhető kivitelezhető.

A kezelések menete:

Első alkalommal egy konzultáción találkozunk amikor, sok sok papírt kell kitöltenünk ( kezelőlapok , nyilatkozatok, stb...) utána egy úgynevezett próba villantással a lézer értékeit beállítjuk  a bőrhöz, a tetováláshoz szűkséges mértékre.Tehát elkezdődik a  folyamat. Azt követően a megbeszélt időpontok alkalmával elvégezzük a kezeléseket. 

Fájdalom kérdése!

A tetoválás eltávolítás igen érzékeny művelet. A bőrben elnyelődő energia egy csípő érzést vált ki. De határozottan elviselhető, valamint a művelet is igen gyors... 

Nem égeti meg a bőrt tehát a régi videókon látottakkal  ellentétben nem rotyog nem füstöl és nincs égett szőr vagy bőr szaga.  

Eltávolítás árak:
5x5 cm ig  8.000-Ft
10x10 cm ig 25.000-Ft
20x20 cm ig egyedi kalkuláció szerint változó
szemöldök (pár) és szájkontúr 13.000-Ft
májfolt és pigmentfolt 1x1 cm ig 5.000-Ft

 

 Az árak áfát tartalmazzák és 1 kezelésre értendő

További kérdésekkel kapcsolatban keresetek bátran.
06/70/4108502
Tita

A bejegyzés trackback címe:

https://cowpietattoo.blog.hu/api/trackback/id/tr8413995318
süti beállítások módosítása