Lézer kezelések
2018. május 23. írta: cowpie tattoo

Lézer kezelések

Tetoválás eltávolítása

Néhány alapvető dolog, hogy könnyebben érthetővé tegyem a folyamatot. 

 

A tetoválás elkészítése során a hét bőrréteg alá az irhába bekerülő festékréteg egy masszív felületet képez, ami nem változik így teljes mértékig tartós képi megjelenést eredményez. A festék komponensei a színes anyagoknál különböző fémek oxidjaiból készülnek. Mivel nem szerves anyagok így a szervezetünk az összefüggő mérete miatt nem tisztítja ki

Tehát van festékünk az irhában.  

Sokszor hallottuk, hogy  a tetoválással nem szabad szoliba menni nem érheti víz, nap stb. mert kikopik kifakul... 

Igen ezek a mondatok aranyosak a tetoválásuk szépségéért aggódóktól, de alaptalan félelmek. Amennyiben ilyen egyszerű lenne eltüntetni mindenkit elküldenénk egy tízalkalmas szolárium bérletet venni és hajrá volt nincs tetkó.

De ez nem segít. Miért is? 

A festék ugye mint írtam a szarurétegben a hét bőrrétegünk alatt helyezkedik el. A szolárium és  a nap a bőrrétegeinkben lévő pigment állományt aktiválja és barnulunk le. A barna bőr a festék fölött van, így mint a koszos üveg nem engedi át a szaruban lévő festék színét. Ezáltal halványabbnak látjuk de az ott van. Végérvényesen örökre beékelődve. 

Tehát valami más kell....

Jelenleg két eljárás létezik a vegyi eljárás egy intenzív maró hatású krém segítségével ami csak vegyszer és roncsol tehát nem igazán kennék ilyet a bőrömre. A másik megoldás az Q kapcsolt ND Yag lézer. 

A lézerről:

A lézer gép egy intenzív erejű fényenergiát bocsájt ki egy lézer diódán keresztül amit a kezelőfej végén különböző szűrökkel kontrolálnak.A lézer fénye egy villantással behatol a bőrbe a szürönek köszönhetően pontos mélységbe ahol az energia a festék rétegben elnyelődik. Ez az elnyelődés végeredménye hogy a festék pigmentek szétrobbannak és apró mikronnyi méretté alakulnak. Lényegében ennyit csinál a lézer. Most jön a páciens mikroszférájának a dolga. A szétrobban festéket a testünkben lévő falósejtek kb két hét alatt felfedezik és elkezdik tisztitani. Eddig azért nem tették vagyis csak kis mértékben mert tul nagy volt a felület. Most viszont hozzáférnek és örömmel lakmároznak a festékből. Ezt követöen a nyirok és méregtelenítő rendszerünkön keresztül a festék kiürül a testünkből. Ez történik a lézer hatására.

Mennyire eredményes?

Eredményes, teljesen eltüntethető a tetoválás. De !!! nem azonnal és nem egy kezeléssel. Ez egy folyamat amit mint mondtam a testünk végez, a lézer ezt lehetővé teszi. A kezelések száma  függ attól milyen mennyiségű festéket tetováltak be, és azon is milyen mélyen, intenzíven.  Minél sötétebb annál több energiát bír elnyelni így könnyebben beindul a folyamat mint pl egy piros tetoválásnál. Függ attól a szervezetünkben a bőrünk milyen sűrűségű és milyen aktív a méregtelenítő rendszerünk.  De egy biztos az eltávolítás elvégezhető kivitelezhető.

A kezelések menete:

Első alkalommal egy konzultáción találkozunk amikor, sok sok papírt kell kitöltenünk ( kezelőlapok , nyilatkozatok, stb...) utána egy úgynevezett próba villantással a lézer értékeit beállítjuk  a bőrhöz, a tetováláshoz szűkséges mértékre.

Tehát elkezdődik a  folyamat.

Azt követően a megbeszélt időpontok alkalmával elvégezzük a kezeléseket. 

Fájdalom kérdése!

A tetoválás eltávolítás igen érzékeny művelet. A bőrben elnyelődő energia egy csípő érzést vált ki. De határozottan elviselhető, valamint a művelet is igen gyors... 

Nem égeti meg a bőrt tehát a régi videókon látottakkal  ellentétben nem rotyog nem füstöl és nincs égett szőr vagy bőr szaga.  

Ha bármi további kérdésetek lenne keresetek bátran.

06/70/4108502

Tita

   

   1517511192654.jpg

 

 

 

     

A bejegyzés trackback címe:

https://cowpietattoo.blog.hu/api/trackback/id/tr3713995562

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.